Qbasicnews.com
December 10, 2019, 06:26:24 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Back to Qbasicnews.com | QB Online Help | FAQ | Chat | All Basic Code | QB Knowledge Base
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2 3
  Print  
Author Topic: Topic titles missing  (Read 7884 times)
Z!re
*/-\*
*****
Posts: 4599


« on: September 22, 2004, 09:09:18 AM »



Has happened before, 1-2 times, after the tooltip mod was installed.
Never before.


There is no topic title, not even a space, to enter one has to click the "last post" button.




(The red jagged thingy, is just an edit, the image was 1280 wide before.=
Logged
KiZ
__/--\__
*****
Posts: 2879


WWW
« Reply #1 on: September 22, 2004, 09:24:18 AM »

hmm.


*turns tooltip mod on*

*switches to subSilver*

The topic in question appears fine for me. Strange...

What browser, and does it reoccour when you refresh?
Logged
Z!re
*/-\*
*****
Posts: 4599


« Reply #2 on: September 22, 2004, 09:31:18 AM »

IE, it's only every other time, always a different topic.

And like I said, this is only the third time since the mod was installed, that I've seen it.

Seems to only happen every once in a while, and goes away after i post in any topic in the same forum.
Logged
Fling-master
I hold this place together
*****
Posts: 866



WWW
« Reply #3 on: September 22, 2004, 11:12:37 AM »

Interesting... I noticed that exact same problem (actually it was the same topic too heh).

Oracle? Wink

EDIT: Oh yeah... tooltips are on for me and I'm using that dark skin (can't remember the name offhand... ahh smartDark... that's it)
Logged
HQSneaker
Wandering Guru
***
Posts: 394



WWW
« Reply #4 on: September 22, 2004, 11:44:07 AM »

Never had any problems. I use smartDark as well, tooltip mod on. And yes, I vist regularely.
Logged
KiZ
__/--\__
*****
Posts: 2879


WWW
« Reply #5 on: September 22, 2004, 11:51:48 AM »

Browsers, people, which browsers are ya using?

I get no probs with FF. Z!re was using IE

Maybe this is the problem?
Logged
HQSneaker
Wandering Guru
***
Posts: 394



WWW
« Reply #6 on: September 22, 2004, 11:57:47 AM »

FF
Logged
Ruudboy
Ancient Guru
****
Posts: 544



« Reply #7 on: September 22, 2004, 12:01:45 PM »

i use IE and i ain't got no probs, stupid IE, not even microsofts program
Logged

url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=0&t=79][/url]
TheBigBasicQ
*/-\*
*****
Posts: 4550



WWW
« Reply #8 on: September 22, 2004, 12:20:17 PM »

i too havent gotten any problems and the tooltip mod is on =).
Logged
wildcard
*.*
Administrator
__/--\__
*****
Posts: 2369



« Reply #9 on: September 22, 2004, 01:28:50 PM »

It seems to be an IE issue. But regardless if it happens to you can you post your browser and browser version so we can test it further.
Logged
Z!re
*/-\*
*****
Posts: 4599


« Reply #10 on: September 22, 2004, 02:11:44 PM »

IE 6.0

It only happens once in a while...
Logged
Fling-master
I hold this place together
*****
Posts: 866



WWW
« Reply #11 on: September 22, 2004, 02:34:56 PM »

HTML for the topic who's title is (still) missing

Code:
<tr>
 <td class="row1" align="center" valign="middle" width="20"><img src="templates/smartDark/images/folder.gif" width="19" height="18" alt="No new posts" title="No new posts" /></td>
 <td class="row1" width="100%"><span class="topictitle"><a href="viewtopic.php?t=6861" class="topictitle" title="edit:still, I made copy-paste...and qb said:"END SUB or END ">How to make textbox?</a></span><span class="gensmall"><br />
</span></td>
 <td class="row2" align="center" valign="middle"><span class="postdetails">9</span></td>
 <td class="row3" align="center" valign="middle"><span class="name"><a href="profile.php?mode=viewprofile&amp;u=1233">-dezell-</a></span></td>
 <td class="row2" align="center" valign="middle"><span class="postdetails">99</span></td>
 <td class="row3Right" align="center" valign="middle" nowrap="nowrap"><span class="postdetails">21 Sep 2004 04:05<br /><a href="profile.php?mode=viewprofile&amp;u=1233">-dezell-</a> <a href="viewtopic.php?p=78224#78224"><img src="templates/smartDark/images/icon_latest_reply.gif" alt="View latest post" title="View latest post" border="0" /></a></span></td>
</tr>


Note the ... title="edit:still, I made copy-paste...and qb said:"END SUB or END "> ... part.

Wink
Logged
wildcard
*.*
Administrator
__/--\__
*****
Posts: 2369



« Reply #12 on: September 22, 2004, 04:25:26 PM »

Its an IE error, and its something to do with the : being next to the t. With a space in between it shows up fine. So I'm not sure why that causes a problem..

For comparsion, the only difference between IE showing the topic and it not is a space. Anyone know why?

Doesn't work in IE

Quote

<td class="row1" width="100%"><span class="topictitle"><a href="viewtopic.php?t=6861" class="topictitle" title="edit:still, I made copy-paste...and qb said:"END SUB or END ">How to make textbox?</a></span><span class="gensmall"><br />
      </span></td>


Works in IE:

Quote

<td class="row1" width="100%"><span class="topictitle"><a href="viewtopic.php?t=6861" class="topictitle" title="edit :still, I made copy-paste...and qb said:"END SUB or END">How to make textbox?</a></span><span class="gensmall"><br />
      </span></td>


Firefox displays both versions.
Logged
Fling-master
I hold this place together
*****
Posts: 866



WWW
« Reply #13 on: September 22, 2004, 04:57:56 PM »

Actually I thought it had something to do with the extra quote in there. Guess not lol. No idea why the colon would be messing it up though.
Logged
wildcard
*.*
Administrator
__/--\__
*****
Posts: 2369



« Reply #14 on: September 22, 2004, 05:14:12 PM »

You are right, it is the quote. I just did some more testing. The colon is just a coincidence. It seems like its just the way the title text is parsed is different.
Logged
Pages: [1] 2 3
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!