Qbasicnews.com
April 06, 2020, 10:46:23 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Back to Qbasicnews.com | QB Online Help | FAQ | Chat | All Basic Code | QB Knowledge Base
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Modem Speeds  (Read 6285 times)
RADIUM-V Interactive
Forum Regular
**
Posts: 139


WWW
« on: August 24, 2006, 09:32:15 PM »

Yeah, for payment for making the ByteSide computer website, I got a virus/spyware removal, memory upgrade, upgrade to System Pack 2, and a bunch of other stuff. She also set up our Earthlink TotalAccess disc - for dialup.

At the shop, it connected at 48kbps. Here, though, it connects at 26.4kbps.  I haven't changed any settings. Am I doing something wrong? I want it faster - the accelerator isn't enough!!
Logged

Quote from: thegrogen
As a side note, I wish I was a robotic zombie ninja pirate.
NecrosIhsan
Been there, done that
*****
Posts: 1191



« Reply #1 on: August 25, 2006, 12:38:49 AM »

Different physical locations? Lots of factors come into play...quality of phone line being the biggest.
Logged

\__/)
(='.'=) Copy bunny into your signature to
(")_(") help him gain world domination.
Dio
I hold this place together
*****
Posts: 874



« Reply #2 on: August 25, 2006, 02:28:12 AM »

my phone lines are made of long candy canes and laced in chocolate. not very flexible.

now that was unexpected.
Logged

quote="whitetiger0990"]whitetiger is.. WHITE POWER!!! [/quote]
Here
RADIUM-V Interactive
Forum Regular
**
Posts: 139


WWW
« Reply #3 on: August 25, 2006, 11:43:40 AM »

So, first step is get a newer phone line?

I don't know where to get a candy cane line, I hear they're expensive, anyway. I'll go with metal and plastic - not as tasty, but more flexible.
Logged

Quote from: thegrogen
As a side note, I wish I was a robotic zombie ninja pirate.
Mr Match
Ancient Guru
****
Posts: 575



WWW
« Reply #4 on: August 25, 2006, 12:27:36 PM »

I remember that when I had Dial-Up, my speed varied from 14.4kbps, to 56.8kbps! :-?

So don't worry if it's stuck at 26kbps for now, it may speed up (or slow down  Sad ) in the near future.  :wink:
Logged

Itch-Five Design - Your source for free, well designed, web design.
- - - - - - - - - - - - -
Quote from: stylin
I use QB religiously. Too bad I'm an athiest.
Rattrapmax6
__/--\__
*****
Posts: 2577



WWW
« Reply #5 on: August 25, 2006, 02:04:52 PM »

I think I got crummy phone lines, think about it... I lose connection in the rain? My dad is an electrician, but seems to refuse to want check out the lines, even though I insist something isn't stable there....

Also, like Nek said, depends on a boat load of factors.... -_- ....

And 26k isn't bad, half the time it's more stable....

PS: Stay away from NetZero. . . .
Logged

Kevin (x.t.r.GRAPHICS)

Zack
*/-\*
*****
Posts: 3974



WWW
« Reply #6 on: August 25, 2006, 02:18:36 PM »

The phone wires at the pole two houses down from me occasionally grounds and kills my connection for for a few minutes to a few hours. Usually happens on windy days - the phone company says it'll take a while to fix. :roll:
Logged

f only life let you press CTRL-Z.
--------------------------------------
Freebasic is like QB, except it doesn't suck.
Anonymous
Guest
« Reply #7 on: August 25, 2006, 03:35:30 PM »

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .

Quote from: "Rattrapmax6"
PS: Stay away from NetZero. . . .


sorry... had to =P
Logged
Kevin_theprogrammer
Ancient Guru
****
Posts: 646


Mister Chaucer


WWW
« Reply #8 on: August 25, 2006, 05:16:21 PM »

Quote from: "Cha0s"
stuff

Isn't QFT that much easier?
Logged


^ Infrosoft
http://www.thecodeyouneed.us.to/ - A wiki of source code, mostly in PHP and FreeBASIC
http://www.osadvocacy.uk.to/ - Your opinion matters no matter your OS
Torahteen
Ancient Guru
****
Posts: 744



« Reply #9 on: August 25, 2006, 11:35:02 PM »

Hi, Im retarded!
Logged

quote="Deleter"]judging gameplay, you can adaquately compare quake 4 with pong[/quote]
Dio
I hold this place together
*****
Posts: 874



« Reply #10 on: August 26, 2006, 04:04:29 AM »

Hey, me too!
Logged

quote="whitetiger0990"]whitetiger is.. WHITE POWER!!! [/quote]
Here
Anonymous
Guest
« Reply #11 on: August 26, 2006, 09:19:21 AM »

wahhh, never again!
Logged
Zap
Been there, done that
*****
Posts: 1124


« Reply #12 on: August 26, 2006, 10:16:35 AM »

Dio&Torahteen: Be less bored, please?
Logged

url=http://www.copy-pasta.com]CopyPasta[/url] - FilePasta
Anonymous
Guest
« Reply #13 on: August 26, 2006, 11:44:16 AM »

nice "artistic interpretation" there, Zap haha XD
Logged
RADIUM-V Interactive
Forum Regular
**
Posts: 139


WWW
« Reply #14 on: August 26, 2006, 02:35:57 PM »

Quote from: "Mr Match"
I remember that when I had Dial-Up, my speed varied from 14.4kbps, to 56.8kbps! :-?

So don't worry if it's stuck at 26kbps for now, it may speed up (or slow down  Sad ) in the near future.  :wink:


Yeah, it's been sticking at exactly 26.4kbps - it's never been faster or slower (here)

We were considering Netzero, but Earthlink had *parental controls*  :crying: and my mom really liked the price
Logged

Quote from: thegrogen
As a side note, I wish I was a robotic zombie ninja pirate.
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!