Qbasicnews.com

QbasicNews.Com => Site/Forum Issues => Topic started by: TheDarkJay on May 19, 2005, 01:51:26 PM



Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: TheDarkJay on May 19, 2005, 01:51:26 PM
After exiting the FB NEWS section (i was in the post thing, exited without posting by clicking on the qbasicnews forum thing) and i something appeared at the top of the screen.

Perhaps this screenshot will explain it a bit better

(http://qh2.qbtk.com/738-t) (http://qh2.qbtk.com/738)

/\ /\ this is what appeared at the top of the screen. As you can see this was the last few posts in the FBIDE 0.4 topic. (click on it to see it enlarged)

I just thought i better report this.


Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: Sterling Christensen on May 20, 2005, 04:34:48 AM
Woah! I've never seen it do that before.

Did it happen only once?

What version of IE is that? Maybe it's been corrupted or something. How come you have a weird red thing instead of a blue e or whatever (it's been a long time since I've used IE) on the far right of IE's toolbar?

Does it do the same thing with Firefox (http://www.getfirefox.com/) or Opera (http://www.opera.com/)?


Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: TheBigBasicQ on May 20, 2005, 09:57:55 AM
Whoa, thats seriously weird. Another bug?


Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: KiZ on May 20, 2005, 05:49:27 PM
Quote from: "Sterling Christensen"
What version of IE is that? Maybe it's been corrupted or something. How come you have a weird red thing instead of a blue e or whatever (it's been a long time since I've used IE) on the far right of IE's toolbar?


It looks like a Virgin Logo, he probably uses Virgin Internet. Often ISPs will overwrite IEs loading animation. Pretty cheeky, I think.


Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: TheBigBasicQ on May 22, 2005, 09:39:10 AM
IMHO its a quirk in ie :lol:


Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: Sterling Christensen on May 22, 2005, 03:52:30 PM
Quote from: "TheBigBasicQ"
IMHO its a quirk in ie :lol:

Where would IE get all the post/topic data if the server sent only the forum index stuff?


Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: TheBigBasicQ on May 23, 2005, 11:37:35 AM
Don't ask me! I am no expert on IE!


Title: Wierd thing at the top of the forum
Post by: wildcard on May 23, 2005, 02:41:57 PM
I'm looking into the problem but it appears to be either a template problem or an IE problem or a mixture of both. Looks like its probably due to the tooltip post preview, TheDarkJay did the whole page finish loading?